Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

GOL Sport verder met Taoufik Maatoug

ALV artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

golsportGOL Sport staat ook komend seizoen onder leiding van hoofdtrainer Taoufik Maatoug. Ondanks dat GOL Sport dit seizoen net naast de prijzen greep, is het vertrouwen volop aanwezig in de oefenmeester om samen door te gaan. Afgelopen seizoen is de basis en stabiliteit gezet wat we graag willen voortzetten komend seizoen. 

 

Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

GOL Sport heeft afgelopen seizoen voor grote verrassingen gezorgd in poule 4A. We beschikken over een technisch goed voetballend team. Komende weken zal de trainer samen met de jongens die blijven (en eventueel nieuwe jongens) de nodige voorbereidingen treffen om zodoende komend seizoen nog beter voor de dag te kunnen komen.

 

Het bestuur van GOL Sport heeft het vertrouwen in de werkwijze van de trainer uitgesproken. GOL Sport ziet in de samenwerking met Maatoug een belangrijke schakel in het verder professionaliseren van de voetbalcultuur binnen GOL Sport. De doelstellingen op dit vlak zijn tot dusver waargemaakt en moeten worden gecontinueerd. 

Het bestuur

Slingerland artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten