Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Nieuwe hoofdtrainer v.v. Leiden: Maurice Jansen

ts-vvleiden2V.v. Leiden heeft voor het seizoen 2013-2014 een nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor haar 1e selectie. Maurice Jansen zal vanaf het nieuwe seizoen de taken van Fred Filippo bij de Morschclub overnemen. De 37 jarige Jansen is afkomstig van RCL en is daar de laatste jaren verantwoordelijk geweest voor het tweede elftal.  Tevens is onze nieuwe oefenmeester  in de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de Hoofdklasse Dames van Ter Leede en RCL.

 

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner

,,Er ligt een mooie uitdaging voor Maurice klaar, we gaan en moeten de selectie weer op peil brengen voor het nieuwe seizoen. De doelstelling voor het huidige seizoen is handhaving in de derde klasse en daar vervolgens volgend seizoen weer een rol van betekenis spelen. Maurice is jong, ambitieus, enthousiast en heeft een goede voetbalvisie, we zijn erg blij met zijn aanstelling”, aldus Coördinator Technische zaken Rini van Staveren.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten