HomeVoetbalnieuws-leidenKoen Plaisier (Haz. Boys): ,,Dit is echt te zot’’

Koen Plaisier (Haz. Boys): ,,Dit is echt te zot’’

-

ts-Hazerwoudseboys(Zaterdag, 4B) – Tot de 88e minuut verdedigde Hazerswoudse Boys een 3-0 voorsprong tegen Sportief. Toch gebeurde er iets onwerkelijks in Hazerswoude-Dorp. In de slotfase kreeg de thuisploeg nog drie doelpunten om de oren. Jeffrey Kastelein kopte de Boys vlak voor rust op 1-0 uit een vrije trap van Raymond Platteel. Na rust bracht Leo de Ruiter met twee doelpunten de stand op 3-0. Het laatste doelpunt werd zelfs drie minuten voor tijd gemaakt, maar binnen een kort tijdsbestek kwamen de bezoekers langszij.

Koen PlaisierVrijwel vanaf de aftrap kwam Sportief terug in de wedstrijd, waarna de 3-2 en 3-3 snel volgden. Verdediger Koen Plaisier (foto) zag dat er concentratieverlies optrad. ,,Iedereen had het gevoel dat we gingen winnen, maar we liepen wel steeds meer achteruit’’, aldus Plaisier. ,,Na de 1-0 was ook de opdracht om wat tijd te rekken en de ballen keihard naar voren te schieten. Maar daardoor kwam er wel veel blessuretijd bij. Op een gegeven moment zie je dat de concentratie wat afneemt. Dit is echt balen, zeker omdat het niet de eerste keer is dat we een voorsprong weggeven.’’

Plaisier was wel tevreden over het vertoonde spel. ,,We hebben goed gevoetbald. Er zaten mooie combinaties tussen en we kregen goede kansen. Misschien hadden we wat meer moeten scoren, dan hadden we wel gewonnen.’’

,,We moeten nu het seizoen gewoon zo leuk mogelijk afsluiten. We spelen toch nergens meer voor. Dus we kunnen gewoon vrijuit voetballen. En het zou mooi zijn als we onze trainer (Ed Kluivers die vertrekt naar Rohda ‘76, red.) een passend afscheid kunnen geven. Op deze manier wil ik het in ieder geval niet. We hebben nog een aantal wedstrijden om daar aan te werken.’’

Komende zaterdag staat er een uitwedstrijd tegen SVS om het programma. ,,Die wedstrijd moeten we winnen. Dat zou goed zijn voor ons zelfvertrouwen na al die mindere resultaten.’’

Note redactie: een uitgebreid wedstrijdverslag werd al geplaatst op deze website.