Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Klaverjassen, paintballen en zwemmen

Vergulde vos artikelbanner
Mooi artikelbanner

Dat er niet gevoetbald zou worden afgelopen weekend stond al vroeg vast. De vorst regeerde nog als zodanig en dus moesten de clubs wederom op zoek naar alternatieven. Weliswaar was er her en der een oefenpot afgesproken, maar die konden afgelopen zaterdag veelal dan weer geen doorgang vinden vanwege andermaal een sneeuwpartij.

 

Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

IMG-20130126-WA0002 resultaatDiverse clubs trokken de zaal in, er werd een bosloopje georganiseerd of het strand diende als uitvalsbasis. De voorbije weken werd alles uit de kast gehaald om de spelers afwisseling aan te bieden. Boksen, paintballen, klaverjassen, een uitje naar het stadion of theater, een voetbalquiz en ga zo maar door. Diverse clubs kwamen al vanaf begin december of zelfs eerder niet meer in actie en overal gaat het weer jeuken. De bal moet weer gaan rollen. Ook bij Leidsche Boys hebben ze het wel gehad met de kou, glibberigheid en de improvisatie en dus wordt er gehoopt op een week met zachte temperaturen, weinig vocht en velden die weer uitnodigen tot een pot competitievoetbal. Daarom hoopt de zaterdagtak dat Koning Winter een laatste stuiptrekking had en dat er dus niet meer gezwommen hoeft te worden op zaterdagmiddag. De mannen van Henk de Cler en Henk Kersten hadden het desalniettemin wel naar hun zin in het Tikibad in Wassenaar. De pret is van de groepsfoto af te lezen.

OWN artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten