Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Eigenaar Buitendijk stelt miljoenen in het vooruitzicht

ALV artikelbanner
Duke of Oz artikel

ts-lsvv70Alles is te koop. Dat is een bekende gedachtegang in het hedendaagse voetbal. Zo ook bij LSVV’70. Vorig jaar aasden twee Arabieren, een Chinees en een afgevaardigde uit Rusland naar de aandelen van de populaire Cultclub. Leon Buitendijk was deze groep echter te snel af, en verkreeg 51 procent van de aandelen van LSVV’70. Buitendijk is wekelijks aandachtig toeschouwer op de Kikkerpolder en laat de club vooralsnog in zijn waarde.

 

Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel

Trainer Wim Mugge krijgt vooralsnog het vertrouwen, en ook het aankoopbeleid blijft rustig en stabiel. Wel heeft Buitendijk laten weten dat hij LSVV’70 komend seizoen dolgraag van Lugdunum ziet winnen. Promotie naar de Derde Klasse is daarvoor essentieel, en daar wil de populaire eigenaar dolgraag zijn portemonnee voor trekken. Buitendijk heeft inmiddels aan de clubleiding van LSVV’70 kenbaar gemaakt dat bij winst op Alphia, en promotie naar de Derde Klasse, enkele miljoenen verdeeld zullen worden onder de spelers en de technische staf. ‘Alles voor mijn cluppie, alles voor mijn jongens van LSVV’70′, luidt het korte maar o zo krachtige commentaar van Buitendijk.

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten