artikel image woubrugge 2

Verhoef (Woubrugge): ,,Niet verkeerd gespeeld voor dit niveau”

Interviews Woubrugge
Rurh gold artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

artikel image woubrugge 2(Zaterdag,4A)- Woubrugge maakte geen half werk van de klus tegen UVS. In beide helften scoorde de equipe van Arie van Duijn driemaal en de blauwwitten konden daar vrijwel niets tegenover stellen. Voor de nummer drie was het de tweede ruime overwinning dit seizoen op UVS. Nu werd het dus 6-0, in Leiden werd het 2-5.

 

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner

Woubrugge zit op het juiste spoor. De laatste zes wedstrijden werden allemaal in winst omgezet en de cijfers van de laatste vijf treffens zijn erg indrukwekkend: 5 gespeeld, 15 punten, 19 voor en geen enkele treffer tegen. Toch kan Woubrugge niets anders dan blijven winnen en hopen op missstappen van DoCoS en VVSB.

 

Laatste man Chris Verhoef (18) was erg te spreken over het optreden van zijn team. ,,Als je bij rust de wedstrijd al hebt beslist, is het wel zaak om daarna niet te verslappen. Ik vind dat Woubrugge op dezelfde manier is doorgegaan en voor dit niveau kan het er absoluut mee door. Professioneel uitgespeeld, noemen ze dat. We hebben UVS geen gelegenheid gegeven om iets aan de achterstand te doen en ze konden nauwelijks gevaar stichten. Dit was wel één van onze betere wedstrijden, hoewel het tegen VVSB minimaal zo goed was en dat is een betere ploeg dan UVS.”

 

Joris vd hoornGlenn Elsgeest zorgde voor de eerste twee treffers en op dat moment dicteerde Woubrugge de wedstrijd al. Daarna vond middenvelder Jummy van der Weiden Ferdy Dreef die met een fraaie lob Alex Vergeer klopte voor de ruststand. Na de pauze ging Woubrugge door waar het gebleven was. Eerst scoorde Joris van der Hoorn (foto), waarna een andere jongeling, Menno van der Leij, het net voor de vijfde keer deed bollen. Verhoef zelf zette zijn handtekening onder de laatste treffer van de middag.

 

De gelegenheidsaanvoerder, Stan Verwoerd viel vroegtijdig uit, keek alles bij elkaar opgeteld terug op een relaxte en geslaagde middag. ,,We hielden het achterin dicht, ik pik een goaltje mee en op deze leeftijd krijg ik de aanvoerdersband om. Dan mag je natuurlijk niet klagen. Het is overduidelijk dat Stan onze eerste aanvoerder is en Marc Molleman de nr 2. Marc komt echter net terug van een blessure en de keuze viel op mij. Niemand heeft daar ook moeite mee en dat voelt heerlijk voor mij.”

 

Verhoef is dus snel komen bovendrijven en ziet het helemaal zitten op hoger te gaan spelen met zijn club. ,,Dat is en blijft het streven. Zoals bekend moeten we afwachten of we nog verder kunnen opschuiven op de ranglijst, maar anders richten we ons volledig op de nacompetitie. De trainer heeft hier een missie en de spelersgroep wil daar dolgraag in mee. We spelen niet verkeerd de laatste tijd en dat moeten we meenemen naar wedstrijden als tegen Blauw Zwart en later DoCoS. We zullen dan tot de tanden toe gewapend zijn, want dat zijn ploegen met een grote uitdagingsfactor voor ons. Blauw Zwart is de eerst volgende tegenstander en we kunnen hen wat verder wegzetten in de stand.”

 

Opstelling Woubrugge: Van Halteren, Van der Geyn, Verhoef, De Wit, Ellinkhuizen, Van der Leij, Verwoerd, M. Molleman, Elsgeest, Dreef, Van der Hoorn.

Gerard Bol artikel
Brasserie meelfabriek