Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Menno van der Ley (Woubrugge): ,,Goed gevoel voor de nacompetitie”

Mooi artikelbanner
Brasserie Park

artikel image woubrugge 1(Zaterdag,4A)- Ondanks dat het ‘moeilijk voetballen’ was op een in slechte staat verkerende grasmat, kende Woubrugge weinig problemen met laagvlieger Warmunda. Het boekte dan ook een regelmatige overwinning op het Warmondse Overbos. Middenvelder Menno van der Ley : ,,De 1-3 overwinning was verdiend. Het was alleen jammer dat Ferdy Dreef er een onnodige kaart wegens natrappen er aan over hield.”

 

Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

,,Jammer want we hebben nog een wedstrijd af te werken voor de competitie en dan natuurlijk de nacompetitie. Ik heb daar wel een goed gevoel over”, klinkt het redelijk optimistisch ,,maar we zien het allemaal wel”, is hij toch wat voorzichtig. ,,Ook Stan Verwoerd is er niet bij na een opgelopen blessure vorige week dus we missen twee man. Dat komt niet goed uit. Maar goed, er is nog perspectief.”

 

Tegen Warmunda deed het team in ieder geval wat er van werd verwacht. Dreef opende de score en op slag van rust maakte Marc Molleman er 0-2 van. ,,Toen Warmunda na de rust in eigen doel scoorde was de wedstrijd helemaal gelopen. Die 1-3 die zij daarna nog maakten kon geen kwaad meer.”

 

Het laatste competitieduel is thuis tegen het stijf onderaan staande Wassenaar dus lijkt het voor de hand liggend dat de tweede plaats in het klassement veilig kan worden gesteld. In de tweede periode is het team van Arie van Duijn afhankelijk van Blauw Zwart dat uit twee wedstrijden nog zes punten kan peuren. Woubrugge kan zich in elk geval gaan opmaken voor de nacompetitie. De ploeg van Arie van Duijn verzamelde al 54 punten uit 23 wedstrijden. Vorig seizoen stokte de teller bij 37, maar dan uit één wedstrijd minder.

Van Marwijk artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten