jeugdvoetbal

Cursus techniektraining voor regionale jeugd (advertentie)

Jeugdvoetbal
Vergulde vos artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Jeugdvoetbalopleiding.nl organiseert opnieuw in samenwerking met vv Meerburg vanaf 7 maart 2014 techniek-training voor jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot 15 jaar.

Deze techniektraining bestaat uit 10 lessen en zal starten in op vrijdag 7 maart en duren tot 6 juni 2014.De techniektrainingen zullen worden verzorgd door professionele techniektrainers. Je krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.
De techniektraining zal plaatsvinden op de locatie van vv Meerburg (Zoeterwoude)en beschikbaar voor zowel leden als niet-leden.

Voordelen van de Wiel Coerver methode: door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen, geen kick en rush voetbal.Bij deze gevarieerde oefenvormen ga je ontelbare snelle acties maken en zal jij als speler je handelingssnelheid sterk ontwikkelen. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining.Met deze trainingen wordt je gewoon in korte tijd technisch beter en daar haal je heel veel plezier uit!

Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Trainingsdata:

De 10 techniektrainingen worden gegeven op de volgende vrijdagen: 7  maart,14 maart, 21 maart, 28 maart, 4 april, 11 april, 9 mei,16 mei, 23 mei en 6 juni. De trainingstijden op de aangegeven tien vrijdagen: 17.45- 18.45 uur.

De deelnemers worden in groepen geplaatst op basis van leeftijd en niveau. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen gepland. De kosten voor deze techniektraining bedragen € 100 ,- voor alle 10 techniektrainingen.Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in de zelfde groep te trainen zijn mogelijk.

Inschrijven:

Je kunt je voor deze techniektraining inschrijven door een mailbericht te sturen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Voor eventuele vragen kan men ook contact opnemen (zie onderstaande gegevens).
Mark de Horn
Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

OWN artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner