zaterdag, april 20, 2024
HomeRedactioneelHemd van het LijfHemd van het Lijf met Reijer Peters van VV Zwammerdam

Hemd van het Lijf met Reijer Peters van VV Zwammerdam

-

In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Reijer Peters van VV Zwammerdam

Reijer PetersMijn naam is Reijer Peters. Ik ben geboren op 3 november 1994 in Woerden (20). Ik studeer management, economie en recht aan de hogeschool van Utrecht. Naast mijn studie werk ik als parttimer bij 'Easy way". Easy way is een bedrijf dat chauffeurs diensten aanbiedt. Mijn functie is met name lease auto's vervoeren van punt A naar B.
Mijn voetballoopbaanOp mijn zesde begonnen met voetballen in de F-pupullien van V.V.Zwammmerdam. In de E-pupillen werd ik gescout door ARC. Ik verliet de E2 van Zwammerdam en ging naar de E-top van ARC. Na 6 jaar voetballen bij ARC ben ik terug gegaan naar V.V.Zwammerdam en momenteel speel ik in het eerste. Wat ook wel gaaf was, is dat ik in de zomer van 2013/2014 vijf weken heb gevoetbald voor Bellingham United in de Verenigde Staten. Een voetbalclub 100 kilometer van Seattle af.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Veel sporten vind ik leuk om te doen. Zo heb ik ook een paar jaar getennist.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeGroep 1 tot en met groep 6 op de Oranje Nassau school gezeten in Zwammerdam, vervolgens heb ik groep 7 & 8 afgemaakt op de Meridiaan in Alphen a/d Rijn. Daarna ben ik naar het Scala College gegaan. (ook in Alphen)
Mijn voorspellingen voor de eindstand van de klasse waarin ik speel.Met de kwaliteiten die wij binnen ons team hebben is de top vijf zeker haalbaar en hopelijk ook een periode titel.
Guus HiddinkPrima coach, alleen zit nu in een lastig parket.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioBSC'68 Benthuizen heeft een complex om jaloers op te zijn.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds Een mooi sportmoment in mijn leven was de overstap van de E2 van Zwammerdam naar de E-top van ARC. Zo speelde ik opeens tegen clubs uit de Eredivisie en kregen we trainingspakken, tassen en jassen van de club, wat nieuw voor mij was. Een ander mooi sportmoment in mijn leven is dat wij met de D1 van ARC tegen de D2 moesten van Ajax. Op het sportcomplex de 'De toekomst'. Ik vond dat wel gaaf om mee te maken. Misschien wel het mooiste sportmoment in mijn leven is voetballen voor een amerikaans eftal. Het was heel leuk en gaaf om met jongens te voetballen uit de Verenigde Staten. Zij hebben toch een eigen en andere manier van voetballen dan hier wordt gespeeld. Dus dat was wel een hele leuke ervaring.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Hopelijk een keer kampioen worden in de 3e klasse met het eerste van Zwammerdam. Naast het voetbal wil ik graag succesvol en gelukkig zijn.
Eerste vijf eredivsie en laatste vijf straks1. PSV 2. Ajax 3. Feyenoord 4. Vitesse 5. Twente ---- 14. Excelsior 15. NAC Breda 16. Go Ahead Eagles 17. Heracles Almelo 18. Dordrecht
Social mediaGebruik zowel Facebook als LinkedIn.
Deze programma's op tv zie ik graag of verafschuw ik juistMeestal kijk ik graag naar voetbalwedstrijden (NOS Studio Sport, BBC, FOX). Naast het voetballen vind ik Discovery Channel en National Geographic ook wel leuk om te zien.
ZieligEen wedstrijd verliezen
Dat vind ik nou humorGek doen met mijn vrienden/vriendin.
Dat zou ik nou nooit doenSchieten in mijn eigen doel kan natuurlijk gebeuren, maar niet met opzet.
Daar had ik beter over na moeten denkenIedereen zal dat ongetwijfeld wel hebben, ik heb het wel eens na het maken van een tentamen.
Onmiddellijk opdoekenHet betalen voor FOX tv
Wat een afgangDe wedstrijden van het nederlands eftal na het WK in Brazilië
Met verbazing keek/ luisterde ik recent naar dit nieuwsDat Marokko niet de Africa cup wilt organiseren vanwege Ebola. Ik vind dat een verstandige beslissing, omdat je eerst Ebola moet bestrijden in plaats van het te verspreiden.
LevensmottoCarpe Diem
Lekker dingMijn vriendin
Muziek in mijn levenMuziek is voor mij ontspanning.
Angst voorEen blessure, nooit fijn natuurlijk.
Doe daar nou eens wat aaneen groot kunstgrasveld voor V.V.Zwammerdam
Doe eens normaal zegSpelers die agressief het veld op -en afgaan.
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromBen eigenlijk wel benieuwd hoe mijn toekomst eruit ziet. Wat voor baan ik heb en waar ik voetbal.
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenVitesse, minimaal top 5
Verschrikkelijk overgewaardeerdMesut Özil was een goede speler bij Real Madrid maar heeft bij Arsenal nog niks laten zien.
Dat wil ik graag nog even kwijtNee hoor, prima zo.
Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read