Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Durf jij met je Hemd van het Lijf?

Duke of Oz artikel
Mooi artikelbanner

Je hebt er lef voor nodig maar je krijgt er wel iets voor terug: de eeuwige roem van je supporters (en wellicht wat voetbalhumor van je medespelers). Maar in de meest populaire rubriek van de website komen te staan is niet voor iedereen weggelegd. Ten eerste moet je een speler van een eerste elftal zijn uit de regio. Dan behoor je al tot de crème de la crème! Ten tweede moet je wat te zeggen hebben of in ieder geval iets durven delen (nu wordt het al lastig…). Voldoe je aan deze twee kenmerken, dan nodigen we je uit om naar voren te treden.

Of nog beter ken je iemand die aan deze normen voldoet en je wilt graag dat hij (of zij) met het Hemd uit van het Lijf gaat, meldt het ons! Stuur een mail naar onze redactie via ons mail adres (redactie @ leidenamateuvoetbal.nl) of via het contactformulier.

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten