Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Regionaal voetbal bij radiouitzending Unity FM (19 oktober)

Brasserie Park
Rumling bouw artikel
De eerste zes wedstrijden van de voetbalcompetitie 2014-2015 zijn gespeeld. Een mooi moment om de tussenstand op te nemen. Dit gebeurt zondagmorgen 19 oktober in een radiouitzending van Unity FM.

Met een aantal trainers en spelers wordt de stand van de competitie doorgenomen. Hoe tevreden is men, waar liggen hun ambities en wat zijn hun voorspellingen? In de studio zijn uitgenodigd trainers Dennis Olman van GHC en Steef Roodakkers van FC Boshuizen en voetballers Niels van der Linden van Docos en Peter du Prie van Lugdunum. Dit zijn heel wat jaren ‘tegen een balletje trappen’ bij elkaar. Maar hebben zij er ook een verklaring voor dat de zaterdagwedstrijden minder publiek trekken dan jaren terug. Laatst stond in de krant een uitspraak te lezen dat ‘Wil Leiden met voetbal een vuist kunnen maken dan is een fusie van clubs onontkoombaar”. Hoe wordt hier op de velden over gedacht?

Leidenamateurvoetbal

Hennie Kanbier van de website www.leidenamateurvoetbal.nl neemt de microfoon ter hand en zal vast zorgen voor een aantal pittige maar sportieve vragen. De uitzending is zondag 19 oktober tussen 10 en 12 uur te horen. Het programma heet Unity’s Regiorotonde is te beluisteren op 105.7 FM bij Unity FM of via www.unityfm.nl en Ziggo digitaal kantaal 780. Voor meer informatie kijk op www.unity.nu.

Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Geerco Lentz

Brasserie meelfabriek
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten