Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jeugdvoetbaldag bij RCL in herfstvakantie

Brasserie Park
ALV artikelbanner

jeugdvoetbalopleiding 150Jeugdvoetbalopleiding.nl organiseert op het complex van RCL, tijdens de herfstvakantie, een uniek voetbalevenement : De jeugdvoetbaldag. Deze uitdagende jeugdvoetbaldag zal plaatsvinden op donderdag 23 oktober 2014. Alle kinderen uit de C/D/E/F-jeugd van 6 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainers. Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!
 

PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAG

Aanwezig: 10:00 uur
Inleiding: 10:15 uur
Specifieke training: 10:45 uur
Lunch: 12:45 uur
Wedstrijdprogramma: 13:45 uur
Afsluiting: 16:30 uur

Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.
Zie voor meer informatie de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl. De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 29,50

Hiervoor biedt jeugdvoetbalopleiding:

– Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van
het voetbal
– Een gezonde en smakelijke lunch
– Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
– Een aandenken voor iedereen
– Prijzen voor de winnaars
Inschrijven

Je kunt je voor deze jeugdvoetbaldag inschrijven door een mailbericht te sturen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een bepaalde vereniging te zijn.

WACHT NIET TE LANG WANT VOL = VOL
Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Seven gifts artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten