Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Plezier en ontwikkeling bij Voetbalcollege Leiden

voetbalcollege leidenVoetbalcollege Leiden is al sinds 2005 een gerenommeerde voetbalschool in Leiden en omstreken. Sinds de oprichting zijn er veel jeugdvoetballers van verschillende verenigingen die één of meerdere cursussen hebben gevolgd.

Momenteel zijn de voorjaarscursussen in volle gang, waarbij er op vrijdagavond bij Foreholte in Voorhout wordt getraind en op zondagochtend bij UVS in Leiden. Zowel jongens als meisjes, in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar, krijgen bij Voetbalcollege Leiden de mogelijkheid een extra training in de week te volgen. Tijdens deze trainingen staat de techniek centraal, waarbij de leerlingen onder andere basisbewegingen en schijn- en passeerbewegingen aanleren.

Alle cursisten krijgen bij Voetbalcollege Leiden de kans zich op hun eigen niveau en tempo te ontwikkelen. Er wordt gewerkt met een positieve benaderingswijze, waarbij het plezier een belangrijk aspect is. Een groot deel van de trainingen wordt afgesloten met een 1 vs. 1 spelvorm, waarbij de spelers de kans krijgen de aangeleerde technieken en bewegingen toe te passen.

Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Voor meer informatie zie onze website www.voetbalcollege.nl

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten