vrijdag, maart 29, 2024
HomeJeugdvoetbalTechnisch jeugdcoördinator(en) beschikbaar via Jeugdvoetbalopleiding

Technisch jeugdcoördinator(en) beschikbaar via Jeugdvoetbalopleiding

-

JVO 1 april_resultaatVoor verenigingen die behoefte hebben aan technische coördinatie zijn er ideale mogelijkheden. Steeds meer verenigingen willen de jeugdopleiding verbeteren omdat de jeugdleden en ouders kwaliteit verlangen. Om de doorstroming te waarborgen is een gestructureerde jeugdopleiding onmisbaar. Jeugdvoetbalopleiding wil verenigingen helpen om jeugdtrainers en jeugdleiders op een gerichte wijze de jeugdspelers op te laten leiden op een manier die past binnen het beleid van de vereniging.

Jeugdvoetbalopleiding detacheert een ervaren technisch jeugdcoördinator. Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in het ondersteunen, scholen en begeleiden van jeugdkader. Technisch jeugdcoördinator is op zoek naar vitale vereniging om op een planmatige en gestructureerde wijze het technisch (jeugdbeleid) te ontwikkelen, te implementeren en te bewaken.

WAT KAN MEN VAN DE TECHNISCH JEUGDCOÖRDINATOR VERWACHTEN?

ACHTERGROND:
# Trainersdiploma’s
# Opleiding in Coerver en Meulensteen
# Management cursussen

ERVARING:
# Ervaring als jeugdtrainer/coördinator

KERN-KWALITEITEN:
# Communicatief vaardig
# Organisatorisch sterk
# Planmatige werkwijze
# Lange termijn visie
# “people-manager”
# stressbestendig.
# Doorzettingsvermogen
GEZOCHT:

Vitale vereniging die haar jeugdopleiding wil optimaliseren door professionals, om te komen tot een clubspecifieke jeugdopleiding. Afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de vereniging. Mocht u belangstelling hebben in een optimale jeugdopleiding neem dan contact op via info@jeugdvoetbalopleiding.nl In een vrijblijvend gesprek kunnen wij de mogelijkheden nader toelichten

Met sportieve groet,
Mark de Horn, Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Must Read