vrijdag, april 19, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementKevin Wassenaar en Otman Mouhyieddine de besten van vierde klasse

Kevin Wassenaar en Otman Mouhyieddine de besten van vierde klasse

-

Niet minder dan zeventien clubs participeerden aan dit geliefde klassement en gaven wekelijks puntjes weg. Dit door trainers, leiders of andere deskundigen. Kevin Wassenaar van de zaterdagtak van Leidsche Boys verzamelde als doelman de meeste punten en als beste veldspeler kwam Otman Mouhyieddine (GOL Sport) uit de bus. Dave de Wit (Woubrugge) meldde zich als derde op het ereschavot namens Woubrugge.

Wassenaar eindigde vorig seizoen in het spelersklassement als 52ste , toen nog onder de lat bij UDO. Mouhyieddine kwam niet voor in de rangschikkingen, omdat hij vorige seizoen speelde bij Alphense Boys en die club kwam niet voor in het spelersklassement. De Wit scoorde vorig seizoen ook al hoog met een twaalfde plaats.

Andere spelers in de top van het klassement zijn dit seizoen geworden: Roy Wiggemansen (Alphia), Ricky Visser (Warmunda, zo), Youssef Ait Blal (Leidsche Boys,za), Mike de Koning (SVOW), Mohamed Fathi (FC Boshuizen,za), Ferry van Leeuwen (FC Rijnland) en Remco van der Jagt (Altior).

De besten van de overige nog niet genoemde clubs luisteren naar de volgende namen: Joeri Onderwater (UVS,za), Bas Nieuwenburg (UDO), Danny Koolen (Leidsche Boys, zo), Rian Rosier (VV Leiden), Vladimir Stikic (DoCoS, zo), Mo Naciri (Football Factory), Jeffrey Kastelein (Hazerswoudse Boys) en Barend Vreeken (DOSR, za). Uiteindelijk wisten 273 spelers zich in het klassement te nestelen. Zie daarvoor de eindstand en kijk een en ander nog eens rustig door.

De beste spelers ontvangen een uitnodiging voor ons derde Event. In het geval van afmelding zullen andere hooggeplaatste spelers die plekken gaan overnemen. Uiteraard hoopt onze redactie dat de beste spelers hun kunsten zullen willen vertonen in een te spelen onderlinge wedstrijd. Onze redactie dankt alle trainers, leiders en deskundigen voor hun inbreng. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

[table “88” not found /]
Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read