woensdag, april 24, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementLars van der Pijl (TAVV) beste regionale speler 2e en 3e klasse

Lars van der Pijl (TAVV) beste regionale speler 2e en 3e klasse

-

Als winnaar kwam Lars van der Pijl uit de bus, verdediger van tweedeklasser TAVV uit Ter Aar. Ploeggenoot Fanny Waandels kwam samen met Sergio Vrede van Lugdunum als gedeeld tweede over de denkbeeldige streep. Dit seizoen werden door Leidenamateurvoetbal.nl de tweede en derdeklassers samengevoegd in het spelersklassement. Niet minder dan zestien clubs participeerden aan dit geliefde klassement en gaven wekelijks puntjes weg. Dit door trainers, leiders of andere deskundigen.

Van der Pijl werd vorig seizoen ook al als beste speler verkozen. Destijds werden de eerste en tweede klasse gecombineerd. Waandels eindigde toen als gedeelde achtste, terwijl Vrede zevende werd in het combinatieklassement van toen de derde en vierde klasse. In de top van het klassement was er in het seizoen 2013-2014 voorts onder meer plek voor de nu gestopte Jelle Korbee (Meerburg), Peter du Prie (Lugdunum), Geert Jan Jonk (LSVV’70), Freek Heemskerk (ROAC), Lars Verdel (Alkmania), Arjan Hoogenboom (MMO) en Erwin Verkuylen (Roodenburg).

De beste spelers van de overige clubs werden dit seizoen: Erwin de Ridder (Valken’68), Jeffrey Nijenhuis (Kagia), Nils Slingerland (SJZ), Giel van Heiningen (DOSR), Sem van der Salm (Stompwijk’92), Mark van Leeuwen (Koudekerk), Mike Groote (DoCoS) en Bob den Hollander (Oegstgeest). Uiteindelijk wisten 266 spelers zich in het klassement te nestelen. Zie daarvoor de eindstand en kijk een en ander nog eens rustig door.

De beste spelers ontvangen een uitnodiging voor ons derde Event. In het geval van afmelding zullen andere hooggeplaatste spelers die plekken gaan overnemen. Uiteraard hoopt onze redactie dat de beste spelers hun kunsten zullen willen vertonen in een te spelen onderlinge wedstrijd. Onze redactie dankt alle trainers, leiders en deskundigen voor hun inbreng. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

[table “89” not found /]
Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read