Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

De toppers van de week..(3 en 4 mei)

Mooi artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

spelersklassement 2013 2014Ze speelden de sterren van de hemel. Stonden achterin als een huis, strooiden met ragfijne passes, waren aangever of doelpuntenmaker. M.a.w., de toppers van de week worden weer in het zonnetje gezet. Uiteraard ook nu op basis van de bevindingen van trainers, leiders en andere voetbaldeskundigen.

 

Hoofd-en eerste klasse:

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

Robin Otten (SJC), Sunny Dihal (Voorschoten’97), Mohammed Zouzou (Alphense Boys), Orlando Ouwehand (FC Rijnvogels), Arnaud van Leeuwen (ARC), Michael de Roode (GHC), Nick van Bemmel (RCL), Erwin Groenendijk (ARC), Wouter Pen (Voorschoten’97), Maikey Parami (UVS), Elroy Lammers (GHC).

Tweede en derde klasse:

Nico Bolleman (Stompwijk’92), Erwin de Ridder (Valken’68), Jelle Korbee (Meerburg), Lex Heemskerk (Valken’68), Marcel Langerak (Roodenburg), Rens van Klaveren (Valken’68), Nino Poulina (Lugdunum), Shander de Vries (LSVV’70), Nick Ammerlaan (Stompwijk’92), Don Crama (Alkmania), Arjan van der Lans (Kagia).

Vierde klasse:

Barend Vreeken (DOSR), Pascal Franken (UDO), Rob van Noort (DoCoS), Ferry van Leeuwen (FC Rijnland), Kenneth Maaskant (UVS), Youssef Ait Blal (Leidsche Boys,za), Roy Wiggemansen (Alphia), Said Ajar (GOL Sport), Kevin Groenendijk (Leidsche Boys,zo), Leo de Ruiter (Hazerswoudse Boys), Rami Alnaaoumi (UDO).

TAVV en Oegstgeest bleven dit keer op nul staan in de puntjes en van de zaterdagtak van FC Boshuizen en SVOW werd niets vernomen. Vrijdag staan alle standen en rangen weer online. Komend weekend hebben de spelers de laatste kans om punten te verzamelen. Dat is volgende week weer terug te lezen. Ook komen we weer uit bij de Speler van de Maand! Tevens zal onze redactie de komende weken benutten om de Elftallen van het Jaar bekend te maken per klasse. Daarnaast wordt alles op een rijtje gezet per club en zullen de beste spelers worden uitgenodigd voor een onderlinge wedstrijd der giganten. De boodschap is duidelijk: ook na de reguliere competitie elke dag even op de website kijken. De komende weken zullen tal van statistieken voorbij komen!

 

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten