Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

De toppers van de week..(8 en 9 maart 2014)

Mooi artikelbanner
Catsanddogs artikel

spelersklassement bannerZe speelden de sterren van de hemel. Stonden achterin als een huis, strooiden met ragfijne passes, waren aangever of doelpuntenmaker. M.a.w.; de toppers van de week worden weer in het zonnetje gezet. Uiteraard ook nu op basis van de bevindingen van trainers, leiders en andere voetbaldeskundigen.

Hoofd-en eerste klasse:

Michael Verhoef (RCL), Machiel van Maarseveen, Roy Beijer (SJC), Kasper Michel (Voorschoten’97), Orlando Ouwehand (FC Rijnvogels), Sander van der Horst (FC Rijnvogels), Levi Marengo (FC Boshuizen), Tahir Akhamrane (UVS), Brian van Delft (ARC), Maikey Parami (UVS), Nick Scheurwater (RCL).

Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Geco artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Tweede en derde klasse:

Patrick de Jong (SJZ), Martijn Droog (Stompwijk’92), Thomas Paauw (Valken’68), Peter van Diggele (LSVV’70), Giel van Heiningen (DOSR), Sam van der Geest (ROAC), Jelle Korbee (Meerburg), Sven Aartman (TAVV), Mitchel Janssen (Koudekerk), Sipan Khalid (Lugdunum), Rutger Goudriaan (Kagia).

Vierde klasse:

Ozan Yacizi (GOL Sport), Leonardo Ramires (FC Boshuizen), Chris Verhoef (Woubrugge), Joeri Onderwater (UVS), Rocky Poulina (Football Factory), Roy Wiggemansen (Alphia), Thijs Noordsij (Altior), Roy Hoogenboom (DOSR), Pascal van der Meer (SVOW), Ferry Kort (UVS), Rian Rosier (VV Leiden).

Er waren nog veel meer toppers. Die spelers maakten dus een sprong(etje) in de rangschikking. Alle standen en rangen worden aanstaande vrijdag weer gepubliceerd. De beste spelers van het seizoen zullen, informatie volgt later dit seizoen, worden uitgenodigd voor het derde gala van Leidenamateurvoetbal.nl

Ondertussen staan er 633 (!) spelers in de diverse klassementen. In de hoofdklasse en eerste klasse gaat het om 135 spelers, in tweede en derde klasse zijn het er tot nu toe 241 en in de vierde klasse hebben zich tot dusverre 257 spelers gemeld. Opvallend: in de hoogste klassen hebben we twee leiders, in de tweede en derde klasse staan er zes spelers binnen zeven punten in de top en in de vierde klasse zijn er tien verschillende clubs vertegenwoordigd in de top tien.

Van Marwijk artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten