woensdag, april 24, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementDe toppers van de week…(5 en 6 april)

De toppers van de week…(5 en 6 april)

-

spelersklassement 2013 2014Ze speelden de sterren van de hemel. Stonden achterin als een huis, strooiden met ragfijne passes, waren aangever of doelpuntenmaker. M.a.w.; de toppers van de week worden weer in het zonnetje gezet. Uiteraard ook nu op basis van de bevindingen van trainers, leiders en andere voetbaldeskundigen.

Hoofd-en eerste klasse:

HvhL Michael van Voorthuijzen GHC
Michael van Voorthuijzen (GHC)
Tonny van Ooij (ARC), Jordy Groot (SJC), Jesper Neuteboom (UVS), Frank Hillebrandt (RCL), Michael van Voorthuijzen (GHC), John Hoogeveen (SJC), Nicky van Bemmel (RCL), Pepijn Kooij (Alphense Boys), Gert Labots (ARC), Maikey Parami (UVS), Remy Constancia (UVS).

Tweede en derde klasse:

Erwin van der Nagel (Valken’68), Hubert Meulman (LSVV’70), Freek Heemskerk (ROAC), Lars van der Pijl (TAVV), Arjan Haasnoot (Valken’68), Floris Hupkes (ROAC), Fanny Waandels (TAVV), Dico Schaap (Valken’68), Niels Ganzevles (Kagia), Hans Coret (SJZ), Jelle Boot (Kagia).

Vierde klasse:

Jeroen Sassen (Altior), Timothy Houtman (UDO), Joeri Onderwater (UVS), Justin Meijer (Hazerswoudse Boys), Ferry van Leeuwen (FC Rijnland), Jim van der Weijden (Woubrugge), Roderik de Vlugt (GOL Sport), Youssef Ait Blal (Leidsche Boys,za), Rian Rosier (VV Leiden), Dave van der Zwet (DOSR), Mo Achahbar (GOL Sport).

Er waren uiteraard ook dit keer nog veel meer toppers. Zonder uitzondering kunnen zij zichzelf dus terugvinden in het algemeen klassement met een gewijzigd aantal punten. Vrijdag staat een en ander weer gepubliceerd op deze website! Er werden dit keer geen punten uitgedeeld door FC Boshuizen (zo), Alkmania, SVOW (niet gespeeld), Stompwijk’92, Oegstgeest, Alphia, FC Boshuizen (za), DoCoS (zo) en Warmunda (zo). Ook besloot de zateragtak van Roodenburg dit keer geen punten te geven. Niet om reden dat er slecht werd gepresteerd, de ploeg van Patrick Heijmans en Henk Buyn zette koploper DWO met 5-1 te kijk, maar het was ondoenlijk volgens de rapporteurs om spelers te onderscheiden. ,,Een overwinning van het collectief, waarbij iedereen zijn steentje bijdroeg”, zo luidde het geluid uit Leiden-Noord. Helaas, er zijn wekelijks maximaal maar zes punten te veredelen..Dus bij deze dan maar een pluim voor alle Roodenburg-spelers.
In de loop van de week wordt de speler van de maand maart bekend gemaakt! Een tipje van de sluier alvast: hij speelt op zondag en is verdediger.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read