Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Nieuws van trainersfront bij VV Oegstgeest en MMO

ALV artikelbanner
Brasserie Park

In de voorbije tijd hield onze redactie u op de hoogte van de trainerscarrousel. Veel was er al bekend, maar ondertussen staan er nog steeds enkele vraagtekens open. Meest recente nieuws is dat MMO afgelopen weekend bekend maakte dat Pascal Verschoor de nieuwe trainer van de ploeg uit Hoogmade wordt. De 32-jarige Leidenaar is momenteel actief als trainer van het tweede elftal van ASC uit Oegstgeest. Het zal voor Verschoor zijn eerste klus als hoofdtrainer worden. Het gaat vooralsnog om een samenwerking voor 1 jaar. Verschoor zal de opvolger worden van Ben Stukart, die in augustus aangaf na het huidige seizoen te stoppen als trainer. Onder Stukart werd MMO in 2012 kampioen van de vierde klasse. Op dit moment presteert MMO prima in de derde klasse.

Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

In navolging va Rob van den Wijngaard zal ook Ton de Rooij aan het eind van het huidige seizoen de vv Oegstgeest verlaten. De Rooij is aan het eind van dit seizoen totaal vijf seizoenen (twee seizoenen Oegstgeest A1 en drie seizoenen Oegstgeest 2) verbonden geweest aan de vv Oegstgeest. De club van De Voscuyl heeft voor de hoofdmacht al een nieuwe trainer aangesteld. Dat is de huidige trainer van Kagia.

OWN artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten