Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Ozan Demirbas stapt over van RCL naar GHC

Rurh gold artikelbanner
Duke of Oz artikel

MOBILE_LOGODe komende maanden zal onze redactie zoveel mogelijk nieuwtjes brengen over transfers van spelers. De voorbije tijd hield onze redactie de lezer al op de hoogte van de blijvers of juist vertrekkende trainers. Het gros is bekend voor volgend seizoen op dat gebied, maar ook de verschuivingen op het spelersfront dienen zich zo zoetjes aan weer aan. Geruchten genoeg, maar geleidelijk aan komen er al nieuwtjes binnen over zekere verplaatsingen van spelers. Onze redactie trapt bij deze officieel af. Gisteravond kwam bij ons het bericht binnen dat Ozan Demirbas, dit seizoen spelend voor RCL en de afgelopen seizoenen topschutter voor en bij Lugdunum, zijn heil zal gaan zoeken aan de Vliet in Leiden. De spits verkast namelijk vanuit de Bloemerd naar eersteklasser GHC. Na de gespeelde wedstrijden tot nu toe trof Demirbas vijf keer het doel namens RCL in competitieverband, waardoor hij zich heeft genesteld tot dusverre op de 93ste plaats in het topscorersklassement van Leidenamateurvoetbal.nl.

Zoals gezegd zal er steeds meer bekend worden in de spelerscarrousel en dat nieuws zal onze redactie gaan brengen. Elk nieuwtje vanuit de clubs is natuurlijk ook welkom, want daar zijn eventuele transfers nu enmaal meestal het eerst bekend. Derhalve roept ons team de clubs op om ons te informeren waar mogelijk. Een mailtje aan redactie@leidenamateurvoetbal.nl volstaat al, waarvoor op voorhand dank.

Van Marwijk artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten