donderdag, april 25, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenUp-date trainerscarrousel met het oog op seizoen '15-'16

Up-date trainerscarrousel met het oog op seizoen ’15-’16

-

De trainerscarrousel draait op volle toeren. De voorbije weken kwamen al namen voorbij van trainers die gaan stoppen bij hun huidige club en ook kreeg onze redactie bericht van ‘blijvers’. De laatste informatie wordt ook nu weer meegenomen. Zo zal Loek Hendriks stoppen bij ROAC na een uiterst succesvolle periode bij de club (7 seizoenen), gaan Patrick Heijmans en de zaterdagtak van Roodenburg uit elkaar en gaan Foreholte en Marcel IJzendoorn door waar ze gebleven zijn. Marcel de Hoogt van de zaterdagtak van Voorschoten’97 zal waarschijnlijk doorgaan in een andere functie op Adegeest, terwijl Mo Bougrine en de zondagtak de han niet hebben geschud voor volgend seizoen. Rob de Lange tenslotte, zal zijn weg vervolgen bij derdeklasser Zwammerdam.

Een tussentijds overzicht van die berichten die werden ontvangen door onze redactie:

Zaterdag

Topklasse: Niek Oosterlee (Rijnsburgse Boys, blijft)
Hoofdklasse B: Dick Schreuder (Katwijk, blijft)
Eerste klasse: Dennis Olman (GHC, vertrekt) , Andries Wendt (Valken’68, vertrekt), Marcel de Hoogt (Voorschoten’97, andere functie)
Tweede klasse: Ben Kottenhagen (RCL, stopt aan het einde van seizoen), Henry Egberts (eind van het seizoen of wellicht eerder) en Henk van Hof (per direct)
Derde klasse: Alex Redel (Koudekerk, blijft), Jerry Ubink (vv Oegstgeest, blijft), Freek Jansen (LSVV’70, getekend voor vijf jaar), Patrick Heijmans (Roodenburg, vertrekt aan het einde van seizoen), Rob de Lange (Zwammerdam, blijft aan).
Vierde klasse: Arie van Duijn (Woubrugge, vertrekt aan het einde van seizoen), Manfred van den Bosch (Hazerswoudse Boys, blijft)

Zondag

Topklasse: Wilfred van Leeuwen (VVSB, blijft)
Eerste klasse: Marco van Rijn (Alphense B., vertrekt aan einde van het seizoen), Kees Zethof (SJC, blijft)
Tweede klasse: Marcel IJzendoorn (Foreholte, blijft), Loek Hendriks (ROAC, stopt)
Derde klasse: Paul Pikaar (Alkmania, vertrekt aan het einde van het seizoen), Mo Bougrine (Voorschoten’97, vertrekt aan het einde van het seizoen).
Vierde klasse: Richard de Graaf (Leidsche Boys, bekendmaking in januari)

Meer nieuws? Dit kan worden gemeld aan: redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read