Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

VoetbalDirect.nl voetbaltoto 6 (29 en 30 november)

Mooi artikelbanner
Rumling bouw artikel

UITSLAG TOTO 5: GEEN WINNAAR. VOETBALLIEFHEBBERS…DAT KAN TOCH BETER?????

Elke week zal onze redactie vijf regionale voetbalwedstrijden in een toto opnemen.Wanneer je als enige alle vijf de wedstrijden goed weet te voorspellen, ontvang je een waardebon van VoetbalDirect.nl ter waarde van 25 euro.  VoetbalDirect is dé online voetbalshop met het ruimste assortiment voetbalschoenen en voetbalkleding. Ook voor keepers en scheidsrechters. Niet goed, geld …

Wat moet je doen voor deze toto? Enkel vijf duels voorspellen en klaar is Kees. Dit volgens het principe een 1 is dat de thuisploeg wint, een gelijkspel is een X en een 2 betekent een zege voor de bezoekers. Dat is alles en kost dus sowieso niets! Iedereen kan meedoen, behalve dan onze eigen redactieleden. Bij meerdere winnaars wordt er geloot.

Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis

TOTO week 30 november

De inzendingen ontvangt onze redactie graag via toto@leidenamateurvoetbal.nl of via ons twitteraccount (@voetbalinleiden), facebook ( https://www.facebook.com/leidsregiovoetbal) of via het onderstaande reactieformulier. Tal van mogelijkheden dus! Wekelijks zoekt onze redactie contact met de winnaar in verband met de gewonnen prijs.

Dus, heb je ook zo genoeg van die zogenaamde ‘voetbalkenners’ uit de categorie:  ‘Die zag mijn blinde tante nog wel aankomen’,  ‘Ik zei het toch?!’, ‘Ja, da’s een inkoppertje…’

Daag je vrienden dan nu uit om zich te bewijzen. Speel  en deel de resultaten online. Succes en leuk dat je wekelijks mee gaat doen als ‘kenner’ zijnde!

Note redactie: de toto is enkel rechtsgeldig wanneer er minimaal vier wedstrijden worden gespeeld op de geplande speeldagen. Mochten er dus twee of meer duels uitvallen vanwege afgelasting of staking dan zal er geen winnaar uit de bus rollen die week. Deadline per toto: zaterdag voor 14 uur.

VoetbalDirect.nl

Gerard Bol artikel
Slingerland artikelbanner

6 Comments

 1. Richard Heruer

  26 november 2014 at 12:49

  X-X-1-1-2

 2. Anton

  26 november 2014 at 13:02

  1-2-1-1-X

 3. Martijn

  27 november 2014 at 09:28

  1-2-1-1-2

 4. Mitchel

  27 november 2014 at 11:13

  1-2-1-X-2

 5. Frans

  28 november 2014 at 08:35

  X-2-1-1-X

 6. Peter Slingerland

  29 november 2014 at 13:47

  1-2-1-1-3

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten