zaterdag, april 20, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenPas op de plaats en de beste wensen van Leidenamateurvoetbal.nl

Pas op de plaats en de beste wensen van Leidenamateurvoetbal.nl

-

Halverwege ons vierde seizoen neemt onze redactie even een break. Aan het begin van deze week, tot en met vandaag, zijn er nog tal van leuke, boeiende en wetenswaardige artikelen geplaatst. Zo werd het regionale jeugdvoetbal onder de loep genomen, is er andermaal een zeer ruime editie van Lopend Vuurtje geplaatst met uiteenlopende informatie, heeft onze redactie alle prestaties in 2014 op een rijtje gezet en wordt er vooruit geblikt op een naderend zaalvoetbaltoernooi in De Zijl, komende zondag. En zo is er nog veel meer terug te lezen op onze website. Benut ook gerust de zoekfunctie of blader eens door de clubpage van uw favoriete club. Onze redactie gaat nu even uitblazen en zal zich weer melden na het zaalvoetbaltoernooi met een uitgebreid verslag. Wanneer er wezenlijke zaken te melden zijn van het trainers-en/of spelersfront zal onze redactie wellicht tussendoor nog content plaatsen. Ook kan onze redactie gewoon worden bereikt met mail als er informatie te delen is (redactie@leidenamateurvoetbal.nl)! Volgende week plaatst onze redactie de planning voor de weken erna en vervolgens gaan we ons opmaken voor de tweede seizoenshelft. In elk geval ligt er nu al weer veel op de plank, maar dat blijft er even liggen want ons team wil ook wel even uitblazen.

Voor nu een woord van grote dank voor alle support in de eerste seizoenshelft. Op het gevaar af om iemand te missen bij het opnoemen van alle namen gaat bij ons de hoed symbolisch af voor:

  • Alle clubs die participeren op onze website
  • Alle sponsoren en adverteerders die ons steunen
  • Alle lezers die ons volgen
  • Alle medewerkers van Leidenamateurvoetbal

Samen zorgen we er voor dat Leidenamateurvoetbal.nl leeft en bruist. En dat levert een gevoel van trots op.

ONZE REDACTIE WENST IEDEREEN EEN FANTASTISCHE KERST TOE EN ALVAST EEN ZORGELOOS, SPORTIEF, SUCCESVOL, DIERVRIENDELIJK, GELUKKIG, GEZOND, LIEFDEVOL 2015 TOE GEPAARD GAANDE MET HUMOR, LIEFDE EN KAMERAADSCHAP!!!

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read