Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

De ZijlCup, zondag 28 december: voor in de agenda

Mooi artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Hoewel de eerste competitiehelft er nog niet op zit en er nog aardig wat punten in het spel te verdienen zijn, is vrijwel iedereen al wel bezig met de drukke decembermaand. Veel mensen zijn dan kortstondig of wat langer vrij. Er valt wat te vieren, maar daarnaast is het dan ook weer de hoogste tijd voor de ZijlCup!!! Even weg van de kerstboom en alle verplichtingen en tijd om even lekker te ontspannen in een lekker sfeertje. Dus voorstel: alvast in de agenda noteren.

De voorgaande jaren was het Leidse onderonsje in sporthal De Zijl een groot succes en gezien het deelnemersveld mag worden verwacht dat iedereen zich ook nu weer gaat vermaken. Leidenamateurvoetbal.nl zal wederom aandacht besteden aan dit jaarlijkse gebeuren. Dit met verslagen, interviews, sfeerbeelden en meer informatie over dit zaalvoetbalgebeuren.

Nu alvast een eerste kennisgeving, waarbij de acht teams die gaan spelen alvast zullen worden gepubliceerd: Lugdunum, GHC, FC Rijnland, Roodenburg zaterdag, Roodenburg zondag, LSVV’70, UVS en Leidsche Boys zondag. De komende tijd meer informatie!!

Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Zijlcup_2014

Seven gifts artikel
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten