Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Frans de Vette Toernooi groot succes

Vergulde vos artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

Afgelopen weekend vond de derde editie van het Frans de Vette Toernooi plaats op het sportcomplex van FC Boshuizen, de club waar hij lange tijd aan verbonden was. Het toernooi werd dus al twee keer eerder gehouden ter ere van de overleden clubman en het is volgens medeorganisator Richard Laterveer zeker de bedoeling om er een traditie van te maken.

Het toernooi vond plaats onder ideale omstandigheden en de weersomstandigheden maakten dan ook dat het een gezellige boel werd aan de Kade. Leidsche Boys ging er uiteindelijk met de winst vandoor, maar dat was eigenlijk bijzaak bij deze ontmoeting voor lagere seniorenelftallen. Meerburg won het onderdeel ‘kratje van het latje’ schieten, waarbij onze redactie hoopt dat het om lege kratten ging.

Laterveer: ,,Het werd een groot succes en het heeft de dochters van Frans en andere familieleden goed gedaan dat alles prima verliep. Na de minuut stilte beleefde iedereen een heerlijke dag en dit willen we er zeker inhouden. Leuk was wel, hoewel niet de hoofdzaak, dat alle finalewedstrijden gelijkwaardig verliepen en dat er bij al die wedstrijden strafschoppen nodig waren om een winnaar aan te wijzen. Al met al was het ook drukker dan verwacht, hoewel het weer zeker niet tegen zat. Het toernooi kreeg nog een ruimschoots vervolg en het bleef lang gezellig. Mede dankzij de ploegen die meespeelden en hun aanhangers. We kijken met plezier terug op deze dag. Op naar de vierde editie, voor Frans.”

Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Seven gifts artikel
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten