Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Informatie over loting districtsbeker West II

Op zaterdag 1 november 2014, aanvang ca. 16.30 uur, zal een openbare loting plaatsvinden voor de 3e ronde (tussenronde) en 1/8 finales van de districtsbeker voor mannen standaardteams cat. 1 en 2 in het clubgebouw van Quick Boys, Laan van Nieuw-Zuid 25 te Katwijk. Dit na de kraker tussen Quick Boys en Katwijk.

De 3e ronde staat gepland voor het weekend van 15 en 16 november 2014 voor wedstrijden waar teams van hoofd- t/m vierdeklassers bij betrokken zijn. Wedstrijden waarbij Topklassers betrokken zijn worden vastgesteld in het weekend van 20 en 21 december 2014. Bekerwedstrijden zullen verplaatst worden naar dinsdag 18 november of dinsdag 16 december (voor Topklassers) als één of beide teams een inhaalwedstrijd voor de competitie moet spelen.

Daarnaast kunnen in onderling overleg bekerwedstrijden verplaatst worden naar een doordeweekse avond met een uiterste datum van 19 december 2014. De 1/8 finales staan gepland voor het weekend van 14 en 15 februari 2015.

Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Zaterdagavond zal de loting terug te vinden zijn op deze website!

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten