vrijdag, april 26, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenMario Koswal gaat met Haaglandia/Winston (zo) in zee

Mario Koswal gaat met Haaglandia/Winston (zo) in zee

-

Volgend seizoen zal Mario Koswal, samen met Ferdy Bodde, de zondagtak van topklasser Haaglandia/Winston onder zijn hoede krijgen. De trainer is sinds de afgelopen winterstop clubloos na de breuk met FC Boshuizen.Mario Koswal resultaat

Haaglandia gaat in het nieuwe seizoen een andere koers varen. Het huidige zondagteam wordt een opleidingsteam voor Stichting Soccerproof waar jonge spelers al dan niet klaargestoomd worden voor het betaalde voetbal. Haaglandia zaterdag wordt het paradepaardje van de vereniging, het vlaggenschip. Dennis Jos en Che Jenner hadden al toegezegd de zaterdagselectie te versterken. Inmiddels is de een 5-tal spelers bijgekomen. Erkan Sensoy, Steven Verstraeten, Jeroen Barnas, Andre Thiebou en Francisco Fens zullen de zaterdagselectie versterken. Allen komen zij van Haaglandia zondag.

Koswal: ,,Ik heb zin in de klus. Het is een soort van constructie waardoor bijvoorbeeld Garry Mendes Rodrigues via FC Boshuizen in het buitenland terecht is gekomen. Uiteraard kan een speler zich ook in de kijker spelen voor een BVO. Het zijn allemaal talenten. We gaan er naar streven om spelers naar een hoger niveau te brengen. Na een jaar gaan we evalueren hoe het loopt.”

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read