donderdag, april 25, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenPaul Pikaar en Alkmania aan het einde van het seizoen uit elkaar

Paul Pikaar en Alkmania aan het einde van het seizoen uit elkaar

-

ts-alkmaniaVoetbalvereniging Alkmania en hoofdtrainer Paul Pikaar gaan aan het einde van het seizoen uit elkaar. In goed overleg is besloten om na twee seizoenen ieder een andere weg in te slaan. Wat Pikaar na dit seizoen gaat doen, is nog niet bekend.

Voorzitter Ed Muller: ,,Met Pikaar hebben we een hoofdtrainer in huis die past bij de ambities van Alkmania en de ontwikkelingsfase van de spelersgroep. Wij als bestuur, de technische commissie maar ook de spelers  vinden het jammer dat hij weggaat, maar hebben begrip voor zijn keuze. Voor Alkmania is het zaak zo snel mogelijk aan de slag te gaan met de invulling voor volgend jaar.”

Pikaar is bezig aan zijn tweede seizoen bij Alkmania. In zijn eerste seizoen (2013-2014) werd er in de competitie een 4e plaats bewerkstelligd. In het lopende seizoen staat Alkmania op dit moment op een 12e plaats. Het team maakt met een goed gevoel de rest van het seizoen af. Mogelijk met nog een periodetitel als de winst van de afgelopen weken, uitgezonderd tegen het ongenaakbare Hillegom, wordt doorgezet.

 

Must Read