Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Sport 2000 Leiderdorp na grote verbouwing weer open (advertorial)

Catsanddogs artikel
Rurh gold artikelbanner

Na een kleine week gesloten te zijn, opent Sport2000 Leiderdorp zaterdag 22 november haar deuren. De winkel heeft na een grote verbouwing 90m2 extra verkoopruimte erbij gekregen. Volgens eigenaar Paul Catsburg is dit geen overbodige luxe.

“Door de lokale samenwerking met diverse sportverenigingen uit de regio willen we een zo passend mogelijk aanbod aan sportartikelen hebben. Ons assortiment is de afgelopen jaren steeds groter geworden waardoor er behoefte was aan meer winkelruimte. Maar niet alleen de klanten van de sportverenigingen, ook onze vaste klanten willen we natuurlijk zo goed mogelijk helpen aan de benodigde sportartikelen.”

Burgemeester Driessen zal de winkel rond 13.30 uur officieel openen. Iedereen is welkom om deze opening bij te wonen en de nieuwe winkel te aanschouwen. De gehele dag kunnen klanten hun eigen korting schieten in het doel voor de winkel. Burdie, mascotte van ZZ Leiden en Jip van zwembad de Does, lopen rond in het Winkelhof om kortingsbonnen uit te delen.

Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Geco artikelbanner

Met sportieve groet,

Team SPORT 2000 Leiderdorp

Brasserie meelfabriek
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten