Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Sport 2000: the place to be..

Mooi artikelbanner
Rumling bouw artikel

sport2000_150_150Het voetbalseizoen gaat nu voor de meeste regio’s weer echt beginnen. Iedereen heeft veel inspiratie op gedaan met het afgelopen WK en de voetballers staan nu zelf weer te popelen om het gras op te gaan. Bij SPORT 2000 zijn alle nieuwe collecties binnen. Veel artikelen zijn al gezien tijdens het WK, maar er zijn ook juist geheel nieuw geïntroduceerde collecties voor dit seizoen.
Zoals je van ons gewend bent, hebben we voor alle soorten voetballers weer voldoende aanbod. Ben je verdediger of aanvaller? Wil je de nieuwste felle kleuren of juist de neutrale zwarte schoenen? Bij SPORT 2000 hebben we het allemaal en ook in alle prijsklassen! Bij SPORT 2000 ontvang je exclusief, zolang de voorraad strekt, gratis een exemplaar van de nieuwste Voetbal International Seizoengids. Deze 372 pagina’s tellende gids ontvang je gratis bij besteding vanaf € 50,- aan niet afgeprijsde voetbalschoenen (OP=OP, alleen geldig in een SPORT 2000 vestiging).

Sport 2000 Leiderdorp is gevestigd in de Winkelhof te Leiderdorp (nummer 83). We zien je graag verschijnen!

Bekijk voetbal collectie

Knijnenburg artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner

Slingerland artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten