Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voetballen in de tweede A4-tunnelbak op 18 oktober

Catsanddogs artikel
Rurh gold artikelbanner

Rijkswaterstaat en de Combinatie A4 organiseren op zaterdag 18 oktober 2014 een open dag. Bezoekers kunnen voor de allerlaatste keer een kijkje nemen in de verdiepte ligging van de A4 bij Leiderdorp. Meerburg is aanwezig met een voetbalveldje en een penaltygoal.

Tunnelbak

De verbreding van de A4 tussen Burgerveen en Leiden is in december een feit. Eind oktober 2014 gaat het verkeer richting Amsterdam alvast gebruikmaken van de tweede verdiepte ligging. Voordat het zover is, bieden Rijkswaterstaat en de Combinatie A4 bezoekers graag de mogelijkheid om al wandelend te ervaren hoe uniek de verdiepte ligging met het aquaduct is. Daarom nodigen wij u van harte uit om op zaterdag 18 oktober een kijkje te komen nemen!

Sport2000 artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner
  • Datum: zaterdag 18 oktober 2014
  • Tijd: 10.00 tot 14.00 uur
  • Entree: Stadhouderslaan 10 te Zoeterwoude.

De locatie is toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.Tijdens deze dag wordt aandacht besteed aan de veranderingen aan de A4 door de jaren heen. Medewerkers van Rijkswaterstaat en de Combinatie A4 zijn aanwezig en beantwoorden graag uw vragen.

4 Sportverenigingen uit de drie aangrenzende gemeenten verzorgen verschillende sportclinics. Ook wordt rond 11.00 uur de naam van het nieuwe aquaduct onthuld.

Meer informatie over de werkzaamheden aan de A4 vindt u in het Informatiecentrum A4, Bospolder 11 te Leiderdorp. Het informatiecentrum is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00-16.30 uur en op de eerste zaterdag van maand van 12.00-16.00 uur. Het centrum is ook bereikbaar via 071-5424054 of e-mail.

Brasserie meelfabriek
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten