Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Win vrijkaarten met prijsvragen

Rumling bouw artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

Ook deze week verloot onze redactie weer vrijkaarten voor evenementen. Win twee vrijkaarten voor het eredivisietreffen tussen ADO en Go Ahead Eagles van komende vrijdag, 21 februari 20.00. De prijsvraag luidt: ,,Van wie was gisteren op onze website de quote: ,,Al met al een lastig potje.” Weet jij het? Stuur dan jouw antwoord naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Dit voor woensdag 19 februari (i.v.m. de distributie van de kaarten). De winnaar zal per sms-bericht op de hoogte worden gesteld. Dus graag ook de vermelding van jouw 06-nummer in de mail met antwoord.

Vervolgens verloot onze redactie twee vrijkaarten voor het bekerduel tussen ZZ Leiden en Mattrixx van morgenavond. Indien Leiden met minimaal twee punten verschil wint zal de halve finale worden bereikt van het bekertoernooi. De prijsvraag: de teams speelden dit seizoen al vier keer eerder tegen elkaar. Wat is de score tot op heden qua gewonnen wedstrijden voor ZZ of Wychen?

Succes met de antwoorden. Altijd leuk om wat te winnen, niet waar? Een avondje ADO of Vijf Meihal. Altijd de moeite waard!

Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner
Geco artikelbanner

Seven gifts artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten