woensdag, april 24, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenWintertrainingskampen van CreativEventZ

Wintertrainingskampen van CreativEventZ

-

,,Er zijn genoeg cowboys die trainingskampen verkopen”, schreef een collega van de week! Dat beamen wij. Er zijn inderdaad ruim voldoende aanbieders voor trainingskampen. Alleen is er maar één aanbieder in Nederland die ook is aangesloten bij het garantiefonds reisgelden en dat zijn wij, CreativEventZ.

Winter 2015

De wintertickets zijn uit en de eerste tickets zijn het goedkoopste. Zo kunnen we nu 4 dagen, 3 nachten naar Barcelona voor euro 369.-p.p. aanbieden. Kijk op onze site voor de mogelijkheden in Spanje en Portugal. Graag maken wij en afspraak met u. We gaan vliegen vanaf Amsterdam –Rotterdam en /of Eindhoven maar voor de liefhebbers is ook Weeze en Brussel een optie.

Canarische eilanden

Voor deze locaties hebben wij een superdeal gemaakt met een luchtvaartmaatschappij. Wij gaan vliegen tegen een vast tarief echter vol is vol en vertrek vanaf Amsterdam. Zo kunnen wij u Tenerife en Gran Canaria all inclusive aanbieden, het gaat daarbij om 5 dagen en 4 nachten voor euro 629.-

Vroegboek korting

Boekt u voor 1 juli dan kunnen wij u een korting geven van 15% op hotel transfers en velden. Bezoek onze site www.creativ-eventz.nl/trainingskampen en mail ons gerust voor een afspraak.

CreativEventZ, Roland van der Giessen

 

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read