vrijdag, maart 29, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenZeldzame Ziekten Fonds D-Paastoernooi

Zeldzame Ziekten Fonds D-Paastoernooi

-

voorschoten nieuw 2013Op maandag 21 april 2014 vindt het 10e D-selectie Paastoernooi van Voorschoten ’97 plaats. Aan dit toernooi doen de ‘Onder 12’ teams van betaald voetbal organisaties uit verschillende landen mee.  Het deelnemersveld wordt gecompleteerd door thuisploeg Voorschoten ’97. Het D-toernooi is inmiddels toe aan haar 10e editie en is daarmee een traditional geworden. Op de erelijst van winnaars prijken onder andere de namen van Feyenoord, Sparta, AA Gent en VfL Bochum, waarmee het internationale karakter van het evenement goed wordt geillustreerd.

De organisatie wil van de 10e editie weer een bijzonder evenement maken voor de deelnemers en de vele supporters. Net als de voorgaande edities staat het toernooi mede in het teken van het Zeldzame Ziektenfonds (ZZF). Op 21 april vragen we extra aandacht voor het belangrijke werk van deze stichting.

Vragen over het evenement kunnen gesteld worden via het e-mailadres o12paastoernooi@voorschoten97.nl of telefonisch via Maarten Hillenaar, 06-24802896.

Komt dat zien op maandag 21 april!

Sportgroeten, de Organisatie

 

Must Read