Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Alsnog nieuwe versterking voor FC Rijnvogels: broer van Daryl Janmaat

Catsanddogs artikel
ALV artikelbanner

ts rijnvogelsFC Rijnvogels is nog sterker uit de transferperiode gekomen. Hoewel er al diverse gerichte versterkingen waren binnen gehengeld, heeft de kersverse hoofdklasser in Robin Janmaat alsnog een laatste kwaliteitsinjectie kunnen geven aan de selectie. De aanvulling was vereist, omdat rechtsback Dirk Varkevisser recent had aangegeven dat hij een stap terug doet in verband met aanhoudend blessureleed.

Peter de Koning namens de Technische Commissie. ,,We zijn heel blij met de komst van Robin. Hij heeft gespeeld bij de jeugd van ADO en Sparta en speelde ook voor RKAVV en recent voor Quick, waar hij een vaste waarde was. Hij is pas 22 en heeft veel capaciteiten in huis. We moeten enkel nog wachten op goedkeuring van de KNVB, maar we verwachten geen problemen meer dat het rond komt. Hij heeft zelf al contact opgenomen met de KNVB. We zijn vooral blij met deze ontwikkeling omdat we de laatste weken van alles hebben geprobeerd om er voor die positie een prima speler bij te krijgen. Het leek te stranden, maar uiteindelijk hebben we Robin kunnen contacten in Brazilië, waar hij is voor zijn broer. Vanaf dat moment is het snel gegaan.”

Janmaat zou stoppen met voetbal vanwege werkzaamheden op zondag. Trainer Hein van Heek daarover: ,,Robin had bij Quick al een tijd terug aangegeven dat hij zou stoppen in verband met werk op zondag. Het is nu even wachten op een groen signaal, maar dat komt vast goed. Wij starten maanden met trainen en dan is hij erbij. Net terug uit Zuid-Amerika. We zijn blij met zijn komst en hebben veel trek in het nieuwe seizoen.”

Sepa green artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sport2000 artikelbanner
Rabobank artikelbanner

OWN artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten