Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Zaterdag 24 mei: Frans de Vette toernooi bij FC Boshuizen

ALV artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Frans de Vette Toernooi bij FC BoshuizenKomende zaterdag vindt de derde editie plaats van het Frans de Vette toernooi bij FC Boshuizen te Leiden. Een toernooi met vooral ‘golden oldies’ van rond de 35 jaar. Het betreft een geheel dagprogramma met voetbalwedstrijden van verschillende clubs ter ere van Frans de Vette. Frans was de verzorger van FC Boshuizen, officieel van het eerste team, maar iedereen kon bij hem terecht. Op 31 augustus 2010 is Frans op veel te vroege leeftijd (64 jaar) onverwachts overleden. Voor FC Boshuizen heeft hij erg veel betekend en in overleg met zijn twee dochters Maaike en Kirsten wil de club Frans de Vette op deze manier eren.

Het toernooi wordt georganiseerd door vijf man, waaronder woordvoerder Richard Laterveer. ,,Organisatorisch heb ik samen met Shirley Verboon, Gerard Piepenbrink, Dennis van Hoven en Michel Vermont acht clubs bereid gevonden om mee te doen. Helaas hebben Lugdunum en VV Leiden te elfder ure afgebeld, maar wellicht dat er toch nog twee teams aansluiten om weer op tien te kunnen uitkomen. We gaan spelen op twee halve velden, een soort van zaalvoetbal dus maar dan buiten. We gaan uiteraard weer starten met een minuut stilte voor Frans. Daarna wordt het een prachtige dag, die we gaan afsluiten met muziek en entertainment. Zijn dochters zullen de prijzen uitdelen. We hebben er heel veel zin in en hopen op veel publiek. Veel mensen hebben Frans gekend en iedereen is het er over eens dat het een fijne vent was, die altijd klaar stond voor anderen.”

Van Marwijk artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten