zaterdag, april 20, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseFC RijnvogelsMulti-functionele aanvaller erbij voor FC Rijnvogels

Multi-functionele aanvaller erbij voor FC Rijnvogels

-

Beukenholdt (witte broek) in actie namens VELO
Beukenholdt (witte broek) in actie namens VELO

De gemeente Katwijk was afgelopen weekend even geheel en al voor FC Rijnvogels. De ploeg van Hein van Heek werd kampioen en dat wilde men weten ook op De Kooltuin. Kort nadat de feestactiviteiten voorbij waren, kwam er nog meer goed nieuws voor de kersverse hoofdklasser uit de mond van Peter de Koning (TC).

 

,,We hebben er een kanjer bij. Jeffrey Beukenholdt heeft aangegeven bij ons te komen voetballen en daar zijn we heel erg blij mee. Hij heeft er dit seizoen al weer ruim twintig in liggen en was ook de voorbije jaren erg op dreef voor het vijandelijke doel. Jeffrey kan in de spits spelen, maar vervult ook net zo makkelijk een rol als vleugelaanvaller aan de linker-of rechterkant. Ook kan hij op het middenveld spelen dus het mag duidelijk zijn dat we mogen spreken van en aanwinst. Ja, het klopt dat hij met Westlandia bezig was, maar hij heeft alsnog gekozen voor FC Rijnvogels. Het feit dat we kampioen zijn geworden, zal daartoe vast hebben bijgedragen. We hebben de groep voor volgens seizoen aardig rond, maar misschien komt er nog laatste nieuws de komende tijd vanaf ons front.”

Beukenholdt is nu nog actief bij zondageersteklasser VELO. De ploeg uit Wateringen is nog in de race voor de derde periodetitel, maar is vooralsnog afhankelijk van UVS dat hard op weg is die prijs te gaan pakken.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read