Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Amateurclub in beeld: DoCoS

Brasserie Park
Catsanddogs artikel

In amateurclub in beeld is er dit keer aandacht voor DoCoS uit Leiden. Voetbalvereniging DoCoS (Door Combinatie Sterk) is een van de grootste voetbalverenigingen in Leiden, en is opgericht op 6 augustus 1936.Sinds 1975 speelt de vereniging op sportpark De Morsch waar het de beschikking heeft over twee grasvoetbalvelden en twee kunstgrasvelden.
Het clubgebouw mag zonder overdrijving een van de markantste in zijn soort worden genoemd. Geïntegreerd in een viaduct dat bijna net zo oud is als de vereniging zelf ziet het er van buiten weliswaar niet bijzonder fraai, maar toch zeker wel karakteristiek uit. DoCoS staat aan de vooravond van een grote verandering. De hoogste tijd om enkele diehards aan het woord te laten over verleden en toekomst.

 

Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis

OWN artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten