Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Clubpagina DoCoS

ALV artikelbanner
Catsanddogs artikel

Docos_elftalfoto_featured

Voetbalvereniging DoCoS (Door Combinatie Sterk) is een van de grootste voetbalverenigingen in Leiden, en is opgericht op 6 augustus 1936.

Sinds 1975 speelt de vereniging op sportpark De Morsch waar het de beschikking heeft over twee grasvoetbalvelden, en twee kunstgrasvelden.

Geco artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

Het clubgebouw mag zonder overdrijving een van de markantste in zijn soort worden genoemd. Geïntegreerd in een viaduct dat bijna net zo oud is als de vereniging zelf ziet het er van buiten weliswaar niet bijzonder fraai, maar toch zeker wel karakteristiek uit.

Aan het begin van seizoen 2013 – 2014 spelen zeven senioren elftallen op zondag en zes op zaterdag. Docos komt in KNVB district West 2 zowel op zondag als op zaterdag uit met een standaardteam. De zondagafdeling speelt in de 4e klasse A, het zaterdagteam in de 3e klasse A. De jeugdafdeling telt 35 teams, waaronder een aantal mini f’jes, spelers en speelsters van 4 tot 6 jaar. In totaal telt DoCoS op dit moment zo’n 800 leden.

Bron en meer informatie: website DoCoS

Seven gifts artikel
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten