zaterdag, april 20, 2024
HomeDerde klasseDoCoSHemd van het Lijf met Rico Bouwmans van DoCoS.

Hemd van het Lijf met Rico Bouwmans van DoCoS.

-

In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Rico Bouwmans van DoCoS.

Rico BouwmansMijn naam is Rico Bouwmans. Ik ben geboren op 02-09-1994 in Leiden. Ik studeer Econometrie aan de UvA en zit momenteel in het tweede jaar. Werken doe ik helaas niet zoveel, moet ik ook weer eens aan beginnen. Ben dus 20 jaar en heb sinds kort een vriendin, Loes.
Mijn voetballoopbaanIk heb vanaf de de F'jes bij Docos gespeeld en ben hier altijd blijven spelen. Sinds vorig jaar speel ik in de selectie en heb eigenlijk altijd als verdediger gespeeld.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Vind het gezellig om 'wat' te drinken met vrienden en kan me eigenlijk met van alles wel vermaken.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeDe basisschool waar ik heb gezeten is 't Klankbord in Leiden en daarna ben ik naar het Boventuracollege Burgggravenlaan gegaan waar ik het vwo heb afgerond.
Mijn voorspellingen voor de eindstand van de klasse waarin ik speel.We hebben een jonge groep met veel potentie en zeker genoeg voetballende kwaliteiten. Met een goede flow zouden we een leuke reeks kunnen neer zetten.
Guus HiddinkNa de winst tegen Letland had die moeten zeggen dat die zou aanblijven. Dit is maar een beetje van dat halve gedoe. Hij mag wel iets duidelijker zijn. Voor de rest is het een fenomeen die het overal al bewezen heeft. Helaas heeft hij het geluk de laatste tijd ook niet aan zijn zijde gehad.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioSportpark Nieuw Zuid van Quick Boys
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds Ik ben een keer kampioen geworden in de C1, dat was zeker een mooi iets om mee te maken. Ik hoop dit gevoel de komende jaren nog wel een keer te krijgen. Daarnaast was mijn debuut in het 1e toch ook wel een mooi moment. En tot slot de buitenlandse trips die bijna ieder jaar zijn georganiseerd sinds ik bij Docos speel. Gebeuren vaak de leukste dingen.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Ik heb het erg naar mijn zin bij Docos en hoop nog zo lang mogelijk hierin te kunnen spelen. Daarnaast hoop ik ook de aankomende jaren mijn studie af te ronden.
Eerste vijf eredivsie en laatste vijf straksEindelijk weer is de traditionele top 3, van mij mogen deze drie het gaan uitvechten. Hoop zelf dat het Frank de Boer weer lukt om ze kampioen te maken, zou toch iets bijzonders zijn. Toch is PSV aan zichzelf verplicht kampioen te worden, ze hebben veruit de beste selectie. Ik zou het jammer vinden als Dordrecht zou degraderen. Ze proberen het toch telkens weer met leuk voetbal voor de dag te komen. Maar vrees helaas het ergste voor ze.
Social mediaIk gebruik het wel veel. Het is toch handig om van dingen op de hoogste te blijven en dat gaat nu eenmaal makkelijk via deze media. Voor de rest post ik bij uitzondering wat.
Deze programma's op tv zie ik graag of verafschuw ik juistIk kijk weinig tv, maar de laatste tijd worden er de gekste dingen uitgezonden. Al die zenders moeten niet te ver gaan om een zekere groep voor zich te winnen.
ZieligArno Vermeulen
Dat vind ik nou humorIk kan overal wel om lachen.
Dat zou ik nou nooit doenAan iemand of iets echt haat hebben. Daarnaast zou ik nooit de intentie hebben om iemand echt te blesseren.
Daar had ik beter over na moeten denkenDan toch de rode kaart die ik in mijn laatste competitie wedstrijd kreeg tegen Koudekerk. Als ik daar iets beter over na had gedacht was het eindresultaat van die wedstrijd misschien wel anders geweest.
Onmiddellijk opdoekenEen Mai Tai.
Wat een afgangArno Vermeulen
Met verbazing keek/ luisterde ik recent naar dit nieuwsDe winter 2014 front cover van de Paper Mag.
LevensmottoKomt wel goed
Lekker dingEmily Ratajkowski
Muziek in mijn levenIk luister overal naar, daar ben ik niet zo moeilijk in. Zolang er maar muziek aan staat of dat nou tijdens het leren is of voor de wedstrijd.
Angst voorOp een zondagochtend mijn sleutels, portemonnee en telefoon kwijt zijn.
Doe daar nou eens wat aanPenalty en rode kaart voor een lichte overtreding. Met een penalty is de ene ploeg al genoeg in het nadeel.
Doe eens normaal zegArno Vermeulen
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromIk kijk altijd wel uit naar het weekend, maar eigenlijk heb ik als student natuurlijk altijd weekend.
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenZoals gezegd hebben we een goede en leuke groep. Als het eenmaal zal gaan lopen, dan blijft het ook lopen. We hopen dat we een goede serie kunnen neerzetten en zo hoog mogelijk kunnen eindigen.
Dat wil ik graag nog even kwijtWe maken ons de laatste tijd met zn alle'n te druk om dingen die allemaal maar relatief zijn. In de wereld gebeurd zoveel meer belangrijks en verschrikkelijks. Dit lijkt zomaar aan ons voor bij te gaan.
Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read