Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

NKS-finales bij DoCoS met Meerburg en DoCoS

Duke of Oz artikel
Brasserie Park

ts-docosDe finaleronde in de strijd om de NKS-beker voor B en C-junioren en D-pupillen van het KNVB-district West II en I vindt op zondag 1 juni plaats bij DoCoS aan de Haagsche Schouwweg in Leiden. Twaalf teams strijden in die finales om de NKS-beker in hun jeugdcategorie. Uit Leiden hebben DoCoS B1 en DoCoS C1 zich voor deze finales gekwalificeerd. Bij de D-jeugd is Meerburg D1 uit Zoeterwoude een van de favorieten voor de eindzege.

Voor de eindronde in de D-categorie hebben zich behalve Meerburg D1 ook geplaatst: Vredenburch D1 uit Rijswijk, Den Hoorn D1 en Leonidas D1 uit Rotterdam-Schiebroek. De vier halvefinalisten in de C-categorie zijn Excelsior ’20 C1 uit Schiedam, Erasmus C1 uit Den Haag, Vredenburch C1 uit Rijswijk en DoCoS C1. Het kwartet dat in de finaleronde om de NKS-beker voor de B-jeugd gaat spelen zijn Haaglandia B1 uit Rijswijk, Westlandia B1 uit Naaldwijk, Leonidas B1 uit Rotterdam-Schiebroek en DoCoS B1.

Het NKS-finaletoernooi begint om 11 uur. De D-finale is gepland om 14.20 uur, de C-finale start om 15.10 uur en de B-finale om 16.00 uur. Het sluitstuk van deze NKS-finaledag is de prijsuitreiking om 17 uur door de vicaris van het bisdom Rotterdam.

Rabobank artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner

Seven gifts artikel
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten