Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Clubpagina GHC

ALV artikelbanner
Duke of Oz artikel

elftalfoto_GHC_2013_2014
Opgericht: 1 juli 2003

Sportpark ‘De Vliet’, Voorschoterweg 8b, LEIDEN

GHC heeft een uitgebreide selectie die onder leiding staat van trainer Dennis Olman en de zijnen. Na in het seizoen 2009-2010 kampioen te zijn geworden, komt het eerste elftal in het seizoen 2013-2014 uit in de 1e klasse zaterdag van de KNVB, district West 2.

Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Rabobank artikelbanner

Jeugdvoetbal bij GHC
In het jeugdvoetbal is GHC op alle fronten vertegenwoordigd. Er zijn teams in iedere leeftijdscategorie, van de mini-F-jes vanaf vijf jaar tot en met A teams met jongeren van 17 en 18 jaar. In ‘jongere’ elftallen voetballen meisjes gewoon mee met de jongens
Bij de jeugdafdeling streven wij ernaar het de kinderen zo veel mogelijk naar de zin te maken en hen te laten genieten van het voetballen. Natuurlijk zien wij onze jeugdteams graag goede resultaten halen en willen wij dat iedereen zich kan ontwikkelen. Wij willen onze teams graag op een zo hoog mogelijk niveau laten spelen en verwachten ook dat iedereen die zich als jeugdlid aanmeldt de wil heeft het voor hem of haar hoogst mogelijke niveau te bereiken.

Bron en meer informatie: website GHC

Seven gifts artikel
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten