Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

v.v. Leiden dupe van laffe inbraak

Drankenhandelleiden artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

Afgelopen week is v.v. Leiden de dupe geworden van een laffe inbraak. Vele sportverenigingen in Leiden zijn de afgelopen jaren in aanraking gekomen met inbraken, deze keer was onze club aan de beurt. Omdat er achter de schermen hard wordt gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen was er veel nieuw materiaal aanwezig op de club. De nachtelijke bezoekers zijn via kleedkamer 3 naar binnen gekomen, dat ze goed voorbereid waren blijkt uit het feit dat ze keurig de hekken voor het raam hebben verwijderd. Toen ze eenmaal binnen waren hebben ze alle nieuwe trainings- en wedstrijdballen welke tijdelijk lagen opgeslagen in de kleedkamer ontvreemd, in totaal zijn er 50 gloednieuwe Derbystar ballen gestolen. Naast de materiële schade vertegenwoordigen deze 50 ballen een schadepost van ruim €2.500 Het mag duidelijk zijn dat dit schadebedrag een enorme klap is voor de club, we hadden de start van ons 75e jubileum jaar graag anders gezien.

Mocht iemand informatie hebben, toevallig een mooi aanbod van Derbystar ballen op Marktplaats tegen komen, iets hebben gezien of gehoord, neem dan contact op met de politie via 0900-8844

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten