Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Zwammerdam voorlopig in de wachtkamer

Rurh gold artikelbanner
Duke of Oz artikel

Derde klasse A (zaterdag)- Zwammerdam had zich ten doel gesteld om de achterstand naar de koplopers te verkleinen, maar stond na de confrontatie met SEV met lege handen. De 2-1 nederlaag in Leidschendam was op zich niet terecht, maar de ploeg van Rob de Lange kocht daar uiteindelijk niets voor. Het gat met de drie leiders (Floreant, SEV en UVS) werd vergroot naar respectievelijk acht, zes en vijf punten.

Zwammerdam kwam vooral voor de pauze sterk voor de dag en de openingsgoal van Kevin Bergshoeff was dan ook geen toeval. De thuisploeg mocht niet mopperen dat het halverwege slechts 0-1 was. Na de pauze ging het echter snel fout voor de bezoekers, waarbij Dennis Breg en bijna uiteraard Michael Nolet de ‘daders’ waren. Zwammerdam probeerde er daarna nog een gelijkspel uit te persen, maar de thuisploeg bleef met 2-1 aan de goede kant van de score.

Onze verslaggever Remco Mentink sprak met Yassine el Mariami, voorheen ARC en Floreant, over de derde nederlaag van het seizoen. Beluister hier het vraaggesprek:

Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Van Marwijk artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten