Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Finale Kaag en Braassem Cup bij Woubrugge (23/08)

Rumling bouw artikel
Brasserie VIS artikelbanner

Featured video woubruggeOp zaterdag 23 augustus 2014 wordt de finale van de Kaag en Braassem Cup gespeeld in Woubrugge. vv Woubrugge verwelkomt U van harte op het sportpark aan de Bateweg om dit jaarlijks terugkerende openingstoernooi op een mooie manier af te sluiten en de teams aan te moedigen.

Er doen dit jaar voor het eerst acht teams mee. In de voorronde wordt gespeeld in twee poules. De winnaar van 2013, DOSR (zondag), is ingedeeld bij: SVOW, Kickers’69 en v.v. Woubrugge. In de andere poule spelen: MMO, ROAC, Alkmania en DOSR (zaterdag). Op de finaledag spelen de ploegen uit de twee poules in rangvolgorde tegen elkaar.
Om 12.00 uur klinkt het fluitsignaal op drie velden tegelijk. De nummers vier, drie en twee van iedere poule spelen voor de plaatsen 3 t/m 8.

Speciaal voor deze dag wordt er op het sportpark een bijdrage aan U gevraagd van 2 euro. Deze opbrengt komt ten goede aan het KWF, dus een zeer goed doel ! De aftrap van de finale vindt plaats om 14.30 uur, de andere drie wedstrijden starten gelijktijdig om 12.00 uur.

Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner

 

Brasserie meelfabriek
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten