vrijdag, april 26, 2024
HomeZaterdagVierde klasseForse nederlaag FC Boshuizen (za), winst voor VV Leiden

Forse nederlaag FC Boshuizen (za), winst voor VV Leiden

-

Featured_boshuizen-3Hoewel er voor FC Boshuizen niets meer op het spel stond en de pijn dus niet werd vertaald naar de ranglijst, leed de Leidse ploeg wel de zwaarste nederlaag van het seizoen. Hazerswoudse Boys hield huis aan de Kade en de teller stopte pas bij 0-8.

De ploeg van Manfred van den Bosch deed daarmee prima zaken met het oog op de nacompetitie, omdat Woubrugge thuis onderuit ging tegen VVSB. De zwartwitten hadden in Jordi van Wetten de productiefste speler in huis. De aanvaller kwam tot vier doelpunten. De overige treffers kwamen op naam van Justin Meijer, Patrick Wassing, Jeffrey Kastelein en A-junior Ruben Windhorst.

VV Leiden kwam in tegenstelling tot FC Boshuizen wel tot winst op eigen veld. De ploeg van Maurice Jansen was met 4-2 te sterk voor SVOW. Via een strafschop van Peter van der Tuin werd het 1-0 en Bjorn Siera maakte er 2-0 van voor de gastheren. Thijs van der Meer deed daarna wat terug, maar Sietse Fokkema zette de formatie uit Weteringbrug weer verder weg. Toch gaf SVOW zich nog niet gewonnen en via Roel Gortzak werd het nog even spannend. Rian Rosier zette evenwel de eindstand op het scorebord.

Football Factory kon geen drie punten bijschrijven in de voor hen voorlaatste competitiewedstrijd. Blauw Zwart won met 0-2 van de mannen van Pieter van Schie, die enkel nog gastheer zijn van UVS op 10 mei. DOSR scoorde via Jordy Klein, maar dat was te weinig tegenover de twee doelpunten van Haagse Hout (1-2).

Van de wedstrijd tussen Woubrugge en VVSB volgt weldra nog een verslag. Dit aan de hand van een uitermate teleurgestelde trainer aan Woubrugse-kant. Arie van Duijn sprak van  ‘bar en boos’ en daarbij ging het niet over het weer, maar over zijn ploeg die een 2-0 voorsprong uit handen gaf(2-5).

 

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read