Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Leidsche Boys (za) aangewezen als eerste periodekampioen

Vergulde vos artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

Als gevolg van het definitief uit de competitie nemen van Wassenaar zal de strijd om de periodekampioenschappen in 4A op zaterdag op een aangepaste wijze plaatsvinden. De competitie wordt nu in twee periodes afgewerkt en daardoor is Leidsche Boys de eerste periodekampioen in de vierde klasse. Zo werd vandaag door de KNVB medegedeeld.

De verdeling ziet er nu als volgt uit:

· periode 1: de wedstrijddagen 1 tot en met 13 (ieder elftal speelt 12 wedstrijden); in de oude stand was er nog geen periodewinnaar  bekend;

Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner

In de nieuwe stand is Leidsche Boys winnaar van de 1e periode geworden en zal derhalve als winnaar van periode 1 deelnemen aan de nacompetitie

· periode 2: de wedstrijddagen 14 tot en met 26

· periode 3: wordt toegewezen aan de hoogst geëindigde ploeg in de eindstand zonder  periodetitel

· Indien Leidsche Boys  rechtstreeks promoveert naar de 3e klasse, dan zal de 1e periode worden toegewezen aan de hoogst geëindigde ploeg in de eindrangschikking zonder periodetitel.

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten