Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Leidsche Boys – UVS in beeld

Brasserie Park
Catsanddogs artikel

De zaterdagtak van UVS heeft er voor gezorgd dat de spanning in de vierde klasse A aangaande de titelstrijd weer volledig is teruggekeerd. Aan de Vliet, waar het dit keer niet enkel in de kantine een drukte van belang was, graaiden de blauwwitten een 1-4 overwinning weg. Onze fotograaf Hidde de Meij was aanwezig en maakte een mooie serie foto’s.

Het verslag van de wedstrijd vind je achter deze link.

Zijn er foto’s die je graag wilt hebben. Met 3 euro steun je de website en ontvang je een digitale copy van de gewenste foto in hoge resolutie per email. Stuur een mail met de naam van de foto en we maken het in orde. (redactie @ leidenamateurvoetbal.nl)

Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”118278899087468914181″ ualb=”5989082053236780193″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”110″ num=”45″ align=”center” max=”100″]

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten