Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Leidsche Boys (za) en UVS (za) lachen in hun vuistje

Duke of Oz artikel
Rumling bouw artikel

(Vierde klasse A, zaterdag)- Niet spelen en toch winnen. Het overkwam de zaterdagtak van Leidsche Boys en UVS afgelopen weekend. Koploper Leidsche Boys zag het duel met VV Leiden afgelast worden en ook UVS kon de kicksen uitlaten, want het duel bij DOSR ging niet door.

De nummer drie, VVSB, kwam wel in actie. De Noordwijkerhouters verloren eerder op eigen veld van de twee genoemde titelkandidaten, maar dit keer werd een nogal verrassende nederlaag geleden tegen het dit seizoen matig optredende Blauw Zwart. De paarsgelen kwamen nog wel op 1-0 door de makkelijk scorende Frank Eisenga, maar daarna was het de beurt aan de bezoekers. Onder meer via twee strafschoppen moest de formatie van Jos Taskin in het stof bijten.

Hazerswoudse Boys, voor de winterstop fris van de lever spelend, kreeg een nieuwe teleurstelling te verwerken. Na eerder gemors na de winterstop kwam de formatie van Manfred van den Bosch nu niet verder dan 1-1 tegen SVOW. De ploeg uit Weteringbrug kwam zelfs op 0-1 via Roel Gortzak. Na de pauze deed de gastheer er alles aan om het duel naar zich toe te trekken, maar enkel Rens Louwers trof de roos voor een teleurstellend gelijkspel. Reserve-doelman Patrick van der Reest moest zelfs nog bedankt worden dat het niet helemaal fout ging.

Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Leidsche Boys blijft leider met 37 punten uit veertien wedstrijden. UVS heeft hetzelfde aantal punten, maar kwam wel eenmaal meer in de wei. VVSB blijft op 35 punten staan en deed daar 16 wedstrijden over. Hazerwoudse Boys (15-29) en Woubrugge (14-27) staan nog verder weg. Het ziet er dus naar uit dat de titel van de vierde klasse zal gaan naar een Leidse club: Leidsche Boys of UVS.

Van Marwijk artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten